vineri, 10 noiembrie 2017

CND Vacante Speciale ofera work and travel in America

Citeam recent declarațiile înflăcărate ale unei tinere ce spunea că urăște călătoriile, și lucrul acesta, pe lângă că m-a intrigat, mi-a reamintit cât de diferiți suntem noi, oamenii. Dacă mi-ar sta în putință, eu aș fi vizitator la mine acasă, restul timpului petrecându-l în călătorii în cele mai îndepărtate părți ale globului. Aceste diferențe de gusturi, opinii și preferințe sunt, totuși, pigmentul ce ne diferențiază și ne transformă într-o societate unică, diversă și plină de farmec. 
 
CND Vacanțe Speciale oferă acelora dintre noi care iubim să vedem lumea oportunități deosebite de a face acest lucru. Programul work and travel oraganizat de ei mi se pare fascinant. Despre ce este vorba? Studenții au posibilitatea de a trăi timp de până la patru luni „visul american”, într-o combinație între călătorie și muncă, pe parcursul vacanței de vară. Ce ți-ai putea dori mai mult decât o perioadă lungă în care să fii departe de casă, timp în care să cunoști o cultură nouă, să te adaptezi la alte obiceiuri, să îți îmbunătățești aptitudinile lingvistice, având în același timp și posibilitatea de a munci pentru a îți acoperi costurile?

Work and Travel Vacanțe Speciale dă tinerilor șansa de a trăi această experiență, oferindu-le sprijinul și consultanța necesare unei astfel de experiențe. Mărturie în ce privește reușita acestor vacanțe și bucuria trăită de tinerii ce au ales work and travel pentru studenti stau și aceste câteva testimoniale: 


 Ce aș alege eu dacă aș îndeplini condițiile de eligibilitate? M-aș orienta după un loc de muncă diferit de orice am făcut până acum. Dintre job-urile prezentate pe site-ul Vacanțe Speciale, mă atrag cele câteva oferte de a lucra în parcuri de distracții, cum ar fi Six Flags Fiesta din Texas sau MT. OLYMPUS Water Park and Theme Park Resort, Wisconsin ori Luna Park din Brooklyn, New York. Salariile oferite sunt mai mici decât în alte domenii, existând chiar și diferențe de 2-3 dolari per ora de muncă, însă consider că oferă ceva diferit, o experiență nouă de care ar fi unica ocazie să mă bucur.
Evident, pe lângă muncă aș dedica timp călătoriilor. Dacă ar fi sa ajung în America, aș vizita cu siguranță Parcul Național Yosemite. Sunt convinsă că există multe alte locuri extraordinare, însă acest obiectiv turistic mi-a rămas întipărit în minte încă din copilărie, când am citit un articol ce-l descria. I-am reținut denumirea peste ani deși nu m-am documentat în special pentru asta, și din acest motiv consider că ar fi un lucru de trecut pe to do list de îndată ce aș ajunge în America. 

Unor persoane această experiență le-a deschis noi orizonturi. Contactul cu oameni noi, crescuți diferit, lucru ce se reflectă în mai multe situații decât poate cuprinde mintea noastră, aduce mereu un plus de maturitate celui ce are curajul de a interacționa cu alții. Mie, de exemplu, am certitudinea că multiculturalismul din tărâmul tuturor posibilităților mi-ar lărgi orizonturile și m-ar transforma într-o persoană mai deschisă și dornică de comunicare. Ție ce ți-ar plăcea să muncești și ce ți-ai dori în mod special să vizitezi în cadrul unui asemenea program de work and travel? 




Articol scris pentru SuperBlog 2017.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena