vineri, 3 noiembrie 2017

The ” #WeAreTheAnswear ” type of originality

Am găsit pentru voi o nouă provocare interesantă, dragi cititori. Despre ce este vorba? Despre #WeAreTheAnswear, concursul answear.ro ce ne va pune creativitatea în mișcare! Ai ieșit vreodată dintr-o situație-limită dând o utilizare neobișnuită sau chiar contrară naturii și logicii unei piese vestimentare ori unui accesoriu? E momentul să împărtășești lumii întregi ideea ta nebunească! Pentru curajul tău, Answear te premiază cu o mașină, dar și cu premii garantate în valoare de 100 lei.

Găsești aici câteva exemple nebunești: 

 
Pe canalul de Youtube al Andreei Balaban, de unde am și aflat inițial despre acest concurs, găsești încă un video ce prezintă o situație prin care, fie că ești „divă afectată” ori business woman, sunt sigură că ai trecut măcar o data: oglinda uitată acasă. Urmărește clipul ca să găsești soluția pentru salvarea imaginii tale: 


Cât despre mine, te asigur că am fost de nenumărate ori în situații de genul acesta. Sunt ani întregi de când ador să folosesc materiale pentru draperii ca să îmi fac singură hainele, mai ales că au fost ocazii când doar la acel raion de textile pentru decorațiuni interioare am găsit nuanța perfectă, pe care o visam. De exemplu, în urmă cu vreo 6-7 ani, am cumpărat un voal gri extrem de fin în timp ce eram într-o vacanță, fără să mă gândesc cu ce urma să îl asortez. Pentru că pe-atunci eram încă adolescentă și gri uni mi se părea prea „dur” pentru mine, am început să visez la... roz. Și, ce să vezi, nu am găsit un material cu un ușor luciu, dar care să nu fie peste măsură de satinat decât la raionul de perdele. Am fost extrem de încântată la acel moment de ce a ieșit și mi-am purtat cu mândrie rochia din draperie în mai multe ocazii.


Nu m-am ferit de utilizări de neînchipuit nici când a venit vorba despre pantofi ori de cravatele soțului. 

Cumnatul cu chef de făcut poze e un peisaj destul de rar întâlnit. De aceea, în una din zile, când chiar avea și el dorința de a apăsa pe declanșatorul aparatului, ne-am îndreptat toți trei spre o carieră dezafectată, pentru câteva cadre pe care să le arătăm peste ani nepoților. Dar, ce să vezi, ideile noastre de pe „câmpul de luptă” au fost mai năstrușnice decât ne-am gândit de acasă, așa că recuzita ne-a cam lipsit. 
 


Nu știu dacă ați stat în poziția aceasta pe capota mașinii vreodată, dar vă spun din experiență că nu e deloc simplu să nu aluneci (și să te trezești cu creștetul capului la nivelul solului). În acest cadru, de exemplu, pe fețele noastre se citește relaxarea și bucuria. Asta deoarece m-am asigurat că nu voi cădea folosindu-mă de accesorii neobișnuite. Talpa pantofului am proptit-o bine în grila de aerisire de la capota mașinii. Tot nu mă simțeam suficient de în siguranță ca să par relaxată în poze. Dacă te uiți mai bine la mâna mea stângă, vei observa că nu se vede prea bine ce face. Ei bine, îți spun eu: mă țineam strâns de o cravată legată de oglinda mașinii, pentru un plus de confort. 

De unde-aveam la noi cravată? Pentru cadrele următoare care erau planificate: 





 
















Până aici, nimic deosebit. Ce e mai interesant urmează: 

 Am urcat de bunăvoie și de dragul artei pe un braț de macara, la înălțime, pentru ca urmașii urmașilor noștri să aibă amintiri cu niște ființe brave în arborele genealogic. Când colo, ce să vezi – am simțit instant că amețesc de îndată ce mi-am luat în picioare tocurile de 12. Nicio șansă să fiu pregătită pentru poze la 3 metri și ceva deasupra solului, pe tocuri cui. Am renunțat la ele și m-am ținut strâns de mâna soțului, până m-am adaptat cu înălțimea:



Apoi am folosit pantofii cu toc ca parte din recuzita, pentru o poză un pic copilăroasă și jucăușă:


Am hotărât apoi să pornim într-o călătorie cu una din acele imense mașini vechi din carieră. Mai aproape de nivelul solului, pantofii și-au reluat utilizarea obișnuită:



Pentru o distracție pe cinste și o ședință foto reușită, nu ai nevoie de multe lucruri, doar de zâmbet pe buze și originalitate din plin. 

Tu cărei întâmplări îi poți pune hashtagul #WeAreTheAnswear? 




-articol înscris în competiția SuperBlog-


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena