duminică, 26 martie 2017

AVBS - Art, Vision, Beauty, Style plus Credit pentru IMM

Spring SuperBlog 2017, de această dată în colaborare cu AVBS Credit, ridică o provocare pe baza căreia sunt încântată să dezvolt câteva idei personale: ce măsuri aș lua pentru a dezvolta o afacere inițiată de minim doi ani și pentru a o duce la alt nivel.

Conicidența face ca mica mea afacere să funcționeze chiar de aproape doi ani. A trecut mult timp de când lucrez în domeniul croitoriei al și handmade-ului. Chiar acest blog, creat aproape cu zece ani în urmă, stă ca dovadă a faptului că vindeam online când încă puține persoane din zona noastră se implicaseră în acest gen de activitate. Totuși, 2015 a fost punctul de cotitură, acela în care am hotărât că e momentul pentru a transforma totul în ceva stabil, în job-ul meu de care sunt și acum încântată și mulțumită. 

Pentru mici afaceri ca și a mea, dar și pentru cei care sunt deja la nivel mai înalt, dar simt că pot face mai mult, AVBS propune trei tipuri de credite bancare destinate IMM-urilor.  Creditul pentru investiții mi se pare cel mai interesant dintre cele trei, datorită destinației pe care o are, enunțată chiar din denumirea lui – investiții și achiziții sau chiar refinanțări ale altor proiecte de investiții. Perioada de rambursare poate ajunge până la 7 ani, iar suma oferită este între 20.000 și 670.000 lei, ridicându-se la maxim 70% din valoarea fără TVA a viitoarelor investiții sau până la 100%  în cazul refinanțărilor. Suma se stabilește, desigur, în funcție de nevoile companiei care solicită creditul și de capacitatea de rambursare, iar dezvoltarea companiei poate lua avânt cu ajutorul lichidităților puse la dispoziție cu titlu de credit pe termen lung. 

 Un alt avantaj oferit de AVBS este că această echipă de specialiști în brokeraj își oferă serviciile complet gratuit pentru clienți, intermedierea de peste nouă ani de credite între debitori și instituții bancare realizându-se cu plata unui comision de către bancă pentru fiecare contract încheiat.  

Ajutorul financiar obținut prin AVBS ar fi bine venit mai ales că industria textilă este o ramură amplu dezvoltată  în zona noastră - potrivit wall-street.ro, în România există aproximativ 9700 de firme în domeniul textilelor, cu peste 250.000 de angajați. Ce mă poate diferenția de toți aceștia?  Dacă ar fi să optez pentru Creditul pentru investiții, ce mi-ar asigura reușita, avantajul în fața acestora?

Mai întâi, pentru că personalul deține cheia, aș investi în crearea unei echipe căreia să îi ofer specializare în domeniu. M-aș axa cu siguranță pe crearea de unicat și serie mică, deoarece mereu mi-a plăcut să lucrez la standarde înalte. Cu echipament adecvat, într-un spațiu amenajat special pentru a oferi condiții plăcute de muncă, și cu o echipă care să se trezească zilnic cu plăcere pentru a își relua activitatea, mai rămâne doar să ne promovăm produsele. Din experiența mea de până acum, aceasta este partea cea mai dificilă. Aș apela la o echipă de specialiști care să creeze un site de prezentare a colecțiilor și să îl optimizeze astfel încât să obținem vizibilitatea necesară pentru a vinde exclusiv online, pentru că este o ramură în plin avânt a comerțului.

Un alt domeniu în care aș investi ar fi materialele folosite. Am avut ocazia pentru o perioadă scurtă să lucrez în departamentul de design al unei companii și, discutând cu angajatele prin mâna cărora trecea fiecare produs în parte, am constatat că nemulțumirile ridicate de materia primă de prostă calitate le determinau să adopte o atitudine negativă. Dat fiind că știu prea bine diferența între un material bun și unul slab calitativ, înțeleg cât de mult îngreunează munca acest detaliu. A obține îmbrăcăminte de lux din material neadecvat este nerealistă. AVBS mi-ar putea deschide calea spre depozite de textile de înaltă clasă, astfel încât să ofer altceva clienților. Fac acest lucru și acum, dar la nivel mai mic, iar ultima colecție, lansată recent, dovedește grija pentru calitate într-o măsură deplină. 



Sunt genul de persoană pentru care un vis trebuie să devină realitate, și mă adresez prin ținutele pe care le creez celor care au aspirații asemănătoare cu ale mele. Cu siguranță AVBS stă de partea acestui gen de oameni, oferind sprijinul necesar în momente în care totul pare a sta în loc. Așadar, te invităm și pe tine: „Visează... obține cu AVBS!”
    

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

@Corina. Un produs Blogger.

Cele mai citite postari:

Persoane interesate

Arhiva

Despre noi...

De multe ori valurile timpului te poarta pe nisipuri stralucitoare si aurii, mai mult decat ti-ai fi imaginat. Au trecut ani de zile (cam 7-8) de cand, timid, o copila de nici 16 ani impreuna cu mama ei s-au avantat in necunoscutul internetului. Ne-ati fost alaturi, ne-am cunoscut si am comunicat cu multe dintre dumneavoastra. Fie pasiunea pentru vintage, fie dragostea pentru handmade ne-au unit.

Copila a crescut si s-a casatorit cu un om minunat, care a continuat ce au inceput parintii - sa sustina tanara cutezatoare. Acum noi doi traim zile minunate. Sotul meu drag visa demult ca una dintre camere sa o amenajam pentru a ne fi dormitor. Apoi a cedat cu drag camera ca sa ne facem in ea un atelier cochet de creatie vestimentara - dormitorul fiind acum cea mai micuta dintre camerele casei, dar suficienta pentru cuibusorul intim pe care vrem sa il reprezinte.

Peretii atelierului nostru au fost doar caramida - am avut mult de lucru pana sa fie gata. Pana atunci, masinile de cusut au stat intr-o alta camera, si am pornit activitatea. Din februarie 2016, ne-am mutat in atelier! Una dintre cele mai dragi realizari ale noastre e cuibusorul in care ma pot desfasura asa cum îmi place mie si-mi pot pune in practica toate proiectele!

Intre comenzile care nu au întârziat sa apară, intentionez sa imi las si propria imaginație "sa danseze", iar rezultatele vor fi disponibile pentru vanzare în pagina Creațiile noastre.

Fie ca doriti sa cumparati ceva din produsele disponibile, sau vreti sa cream impreuna o tinuta pentru un eveniment sau pur si simplu pentru a va sublinia feminitatea, trasatura ce trebuie sa ne defineasca pe toate zi de zi, sunt deschisa la idei si ma puteti contacta la tel. 0746071717 sau corinaberciu@ymail.com.

O altă pasiune de-a mea este să-mi aștern ideile în scris, motiv pentru care în paginile Gânduri și Informații utile veți putea citi materiale compuse de mine în care veți regăsi fie lucruri personale, fie noutăți din diferite domenii sau link-uri spre unele site-uri ce mi se par că merită atenția dvs.

© CATMade by Corina Toldas, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena